Wednesday, January 16, 2013

Samsung Galaxy Camera


SAMSUNG Malaysia Electronics Sdn Bhd (Samsung) mengukuhkan lagi kedudukannya dalam dunia fotografi apabila memperkenalkan Samsung Galaxy Camera yang dibangunkan bertujuan memberi satu pengalaman baru untuk berkongsi imej.

Kamera yang dipadankan dengan sistem operasi Android itu berada di pasaran pada harga RM1,899 seunit.Ia dilengkapi dengan pengesan imej 16 megapiksel selain sokongan zum sehingga 21x. Sempena pelancarannya hari ini, Samsung turut mengadakan promosi dengan menawarkan kad sim jalur lebar Hotlink percuma kepada 5,000 pembeli pertama.
cadangan membaca : telefon bimbit - pekara yang anda tak tahu

Bagaimanapun, pengguna perlu ke cawangan Maxis di pusat membeli belah KLCC, Mid Valley, Gardens atau Sunway Pyramid. Galaxy Camera memiliki paparan skrin mirip Galaxy Note II dan mempunyai ciri boleh dikawal menggunakan skrin sentuh selain arahan suara. rebat rm200 untuk beli telefon pintar mulai januari 2013


Selain itu, kamera sama turut memiliki ciri ‘Auto Cloud Backup’ iaitu semua imej akan disimpan secara automatik menerusi perkomputeran Cloud sebaik gambar dirakamkan menerusi Samsung AllShare dan dilengkapi ciri WiFi, 3G serta 4G.

Disini boleh tengok spec Samsung Galaxy Camera

No comments:

Post a Comment

ShareThis

Lagi Info Menarik

.. ..

My Blog List