Saturday, July 26, 2014

Panduan Beli Barangan Online Zalora

Jika anda tercari-cari macamana nak beli barangan online, mungkin anda pertama kali dan takut nak mulakan.

Saya cadangkan anda melawat halaman Zalora, kedai online terpopular sekarang ni. Kredit kepada yang mencipta namanya sebab kat internet terpampang je namanya macam seakan-akan satu jenama ekslusif.

Tapi kita sering dengar ada yang mengatakan Zalora tidak memberikan perkhidmatan yang baik, penghantaran lambat, anda akan tertipu, seringkali dapat saiz pakaian yang tidak sama seperti yang dipesan dan macam-macam lagilah... SEMUA INI TIDAK BENAR SAMA-SEKALI.

Saya dah membeli dan amat berpuas hati dengan perkhidmatannya. Mungkin ada yang iri hati dengan perniagaan mereka kot. Saya order, tak sampai 24jam, barangan dah sampai di depan pintu rumah... senangnya, takpayah nak ke bandar lain sebab barangan saya nak beli stoknya kebetulan tiada dah dijual di tempat saya, nak beli kenalah bandar daerah lain... jauh tu, kira kos dan perjalanan, macam tak berbaloi

Zalora amat mementingkan pelanggannya... setiap penghantaran invoice nya akan ada mekanisma pemulangan semula. Semuanya ditanggung dan sudah siap sedia sampul untuk pemulangan. Hanya masukkan sahaja sebabnya dan kemudian hantar balik.

1.Saiz terlalu besar
2. Saiz terlalu kecil
3. Kualiti tidak memuaskan
4. Tidak menyukai produk tersebut
5. Item salah
6. Rosak / ada Kecatatan
7. Lain dari dilihat di laman web / website
8. Lainlain (anda hendaklah menjelaskannya)

PANDUAN MEMBELI BARANGAN ZALORA ONLINE
sebelum beli ikut panduan ni dahulu

1. Dapatkan KUPON, BAUCAR, DISKAUN ZALORA (Coupons, Voucher, discount, off, offer)
Sebelum membeli barangan online anda mesti baca apa-apa tawaran yang ada, terutama ketika ada perayaan seperti Tahun baru Cina, Hari Raya Aidilfitri / Aidiladha, Perayaan Krismas, Tawaran Cuti Sekolah Pertengahan Tahun ataupun akhir tahun, Karnival Beli Belah Malaysia ataupun seumpamanya

Klik Sini untuk mendapatkan vauchar 18%, 20%, 30%, 40%, 50%, 60% atau sehingga 70%
--link1--link2--

2. Halaman web zalora seperti kadangkala menyediakan tawaran. 20% untuk pembelian pertama di sebelah penjuru kiri lamanwebnya. Surf dan layari sepuas-puasnya dahulu untuk melihat tawaran yang diberikan. Kadangkala ada vauchar last minit perayaan...untuk yang subcribe (melanggan) berita zalora, ianya kadangkala memberikan bauchar instant. Ianya akan menghantar email dan anda boleh beli belah menggunakan dengan segera.

3. Pembayarannnya sangat fleksibel. Anda boleh gunakan kad kredit (kredit card), pembayaran secara bank dalam talian (online banking). Tapi jika anda terlalu jumud dan sangat takde kecanggihan yang ada tu, anda boleh memesan dan apabila penghantaran dibuat anda boleh bayar terus kepada penghantar. Amacam... ada berani

4. Anda akan mendapat vaucar untuk membeli lagi di Zalora.

Jom beli belah online



#ownthestyle #zalora #shoponline

No comments:

Post a Comment

ShareThis

Lagi Info Menarik

.. ..

My Blog List