Thursday, November 6, 2014

Beg Memancing Serbaguna

Aktiviti memancing memang memerlukan beg ini sebab ianya pelbagai guna. Selain barangan didalamnya selamat dari basah, ianya boleh dijadikan pelampung. Tak pening kepala kalau ianya terjatuh dari bot, sebab ianya akan terapung. Selamat barangan kos tinggi tu...



Tapi apabila beg ni dicari di kedai-kedai pancing, ianya agak susah dicari, biasanya jenama hypergear tapi saiz susah dicari dan harganya mahal, cecah rm100. Tapi saya jumpa beg jenama Safebet ni. Harganya separuh daripada hypergear. Ada beberapa saiz ditawarkan gambar hanya saiz 5 liter (rm35) dan 20 liter (rm45). Ada juga saiz lain seperti 10 liter tapi saya tak beli. Dua saiz ni sesuai satu untuk letak handphone dan satu lagi letak barangan gewang pancing dan pakaian. Harganya bergantung kepada offer di lazada

Beg ini tahan lasak, tapi janganlah letak pisau dalamnya, macam mencari nahas. Kalau boleh jangan letak benda tajam, confrmlah ianya kan bocor.

Dua-duanya saya beli online di lazada. Senang tak payah ke kedai, ianya datang terus ke rumah. Anda boleh bayar cash bila dia sampai di depan rumah, ini untuk mereka yang takde credit card / online banking.

 Klik bawah ini



Saiz galeri dan gambar lanjut ciri-ciri beg ini. Warna ada merah, biru muda, kuning, Kelabu dan hitam, saya beli hitam je sebab minat warna ini

Dalam plastik (waterproof dry bag)
Unbox drytube 5 liter
Flat without filling waterproof bag
Folded view
Keadaan beg di isi angin
Beg ini boleh dijadikan pelampung
Beg size compare to 'A4' size paper
Perbandingan dengan kertas A4
Air tight tube bag
Angin tak keluar. Boleh peralatan selamat
Tak tenggelam dan boleh jadi pelampung
Strap / sling bag / tali beg
Boleh diguna untuk aktiviti luar dan lasak
Berbasikal dan motosikal tak risau pakaian
Basah kerana beg ini kalis air

1 comment:

  1. https://gokilkakek.blogspot.co.id/
    https://gokilkakek.blogspot.co.id/2017/11/inilah-deretan-artis-jav-yang-bikin.html

    Tunggu Apa Lagi Guyss..
    Let's Join With Us At Pelangikita.com ^^
    Untuk info lebih jelas silahkan hubungi CS kami
    - BBM : D8C5975D
    - WHATSAPP : +855 98 874 349
    - LINE : poker_pelangi

    ReplyDelete

ShareThis

Lagi Info Menarik

.. ..

My Blog List